Înainte de toate, suntem un grup de oameni cu aceleași valori și principii, în care integritatea, onestitatea, empatia și verticalitatea primează.

Ne-am reunit în anul 2014, pornind de la ideea că vrem să contribuim mai mult și mai eficient la tot ceea ce înseamnă educație, asistență socială și cercetare de calitate în România. Am pornit pe un drum în care ne dorim să ne aducem contribuția personală și profesională, să dăm mai departe valorile și principiile care ne ghidează, să fim acei agenți ai schimbării care să aducă un plus de valore societății în care trăim. Pe acest drum al schimbării pe care am pornit, ni s-au alăturat pe parcurs oameni care vor să fie și ei parte a schimbării în bine (peste 50 de voluntari ni s-au alăturat și sute de susținători, donatori, sponsori etc.)

Asociaţia Academia Mămicilor din Timişoara (AMT) – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială, a fost fondată în anul 2014 de către 10 cadre didactice universitare din cadrul Departamentului de Asistență Socială (Universitatea de Vest din Timişoara) cu scopul de a promova și susţine educația, cercetarea și asistenţa socială. Creșterea calității educației și asistenței sociale din România reprezintă prioritățile AMT care prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților, cadrelor didactice, studenților, persoanelor care lucrează așături de copii etc. (factori decizionali în formarea unei generații de copiii sănătoși, independenți și fericiți) își propune să aducă schimbarea în bine, să ofere modele de bune practice în educație, asistență social și cercetare.

Președinte AMT

Lect. univ. dr. Carmen Stanciu

Asistent social, fondator AMT